Hizmetlerimiz

                         Sınırları aşın, dünya borsalarına Turkishtrading.NET ile ulaşın!

Paranızı güvenilir bir ortamda verimli bir şekilde değerlendirmek ister misiniz?Öncelikle Paranızı neden borsaya yatırmalısınız?

En büyük avantajlardan biri, paranızı bileşikleştirme ve çeşitlendirme gücüyle kazanma yeteneğidir. Hisse senetlerine ve diğer finansal araçlara yatırım yapmak, size kurumsal karlardan para kazanma ve paranızı çeşitli endüstriler ve şirketler arasında çeşitlendirme şansı verir.

Bu, aldığınız riski azaltır ve uzun vadeli getiri şansınızı artırır.

Akıllı ve uzun vadeli bir yatırım stratejisi ile varlıklarınızı artırabilir ve finansal güvenliğinizi artırabilirsiniz.

O halde Turkishtrading.NET tam da size göre! Yatırım yaparken mutlaka çok yüksek kâr talebiniz olması da gerekmiyor. Sadece paranızın değerini korumak için de yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

Doğru bir yatırım stratejisi oluşturarak gelecekteki alım gücünüzün mevcut durumdan daha iyi olmasını sağlayabilirsiniz. Turkishtrading.NET olarak spekülatif araçlara yatırım yaparak inşallah  önümüzdeki 5 ile 7 yıl (2030) içinde on kata kadar Portföy artışı elde etmek istiyoruz.

▶️ Global Model Portföyümüzü birebir uygulamak için  öncelikle Şeker Yatırım, Is Yatırım veya Gedik Yatırım gibi kurumlar  nezdinde bir “Yatırım Hesabı” açtırmanız gerek. Hesapınızı açtığınız Yatırım kurumu ile “Yurtdışı Borsalarda Sermaye Piyasası Araçları Alım Satım İşlemlerine Aracılık Çerçeve Sözleşmesi”ni imzalayarak yolladığımız talimatları aynen uygulamaya başlayabilirsiniz.

▶️ Ayrıca Küresel Piyasalarda birikimlerini değerlendirmek için zamanı ve bilğisi olmayanların  birikimlerini kendi birikimlerimiz ile birlikte islami finans usüllerince yönetmekteyiz.

▶️ Turkishtrading  Portföy işlemlerinde  hiç bir zaman   Finans ,Kumar,  Alkol, Tütün ve Silah üreticileri gibi islama ters olduğu düşünülen sektör hisseleri yatirim yapmaz, bunlarin dışındaki küresel hisse senedlerine yatırım yapmaktadır.

 

Sitemize Abone olup işlemlerimizi birebir uygulamak İçin Tıklayınız.