Nasdaq´tan hisse aldım!

Global Model Portföyüme  Nasdaq tan hisse aldım gerekcem aşağıda yazılmıştır.

Unity Software, oyun geliştirmeye yönelik yazılım çözümlerinin geliştirilmesi ve sunulmasında uzmanlaşmış bir şirkettir. Unity, “Unity Engine” adlı güçlü ve çok yönlü bir oyun geliştirme platformu sunar. Unity Engine ile geliştiriciler PC, konsollar, mobil cihazlar ve sanal gerçeklik gibi çeşitli platformlar için 2D ve 3D oyunlar oluşturabilirler. Grup, paranın yaklaşık üçte ikisini oyunlardan elde edilen gelirin bir kısmından, reklam, uygulama içi satın alma ve abonelik şeklinde kazanıyor. Grup, diğer üçte birini doğrudan oyun geliştiricilerin “Unity Engine” yazılımını kullanmak için ödemek zorunda oldukları lisans ücretlerinden kazanıyor.

Geçen hafta Apple, bir karma gerçeklik kulaklığı sundu. Apple ve Unity şimdi birlikte, 3.499 ABD doları tutarındaki cihazda kullanılabilecek üçüncü taraf uygulamalarının ekosistemini oluşturmak için çalışmak istiyor. Apple’ın küresel geliştirici ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı Susan Prescott, Apple’ın açılış konuşması sırasında, “Yıllardır inanılmaz 3D uygulamalar geliştiren bir geliştiriciler topluluğu olduğunu biliyoruz” dedi. “Bugün, bu uygulamaları Vision Pro’ya getirmek için Unity ile birlikte çalıştığımızı, Unity tabanlı popüler oyunlara ve uygulamalara doğrudan geçiş, yüksek çözünürlüklü işleme ve doğal hareketlere sahip olabilme gibi VisionOS özelliklerine tam erişim sağladığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. .”

Unity ile yapılan iş birliği, AR/VR alanında Unity’nin önemini pekiştiriyor. Grubun gelecekte burada önemli bir rol oynaması bekleniyor çünkü Unity en iyi 1.000 mobil oyunun %72’sini destekliyor, yeni mobil oyunların %50’den fazlası Unity’de oluşturuluyor ve en çok satan uygulama mağazası oyunlarının %60’ından fazlası. Apple’ın kararı artık Unity yazılımının AR/VR alanındaki önemini de pekiştiriyor.

Unity Software’in sermayesi 14 milyar dolar ve gelirin bu yıl 2 milyar dolar olması bekleniyor. Şirket, 3D içeriğin oluşturulmasında bir teknoloji lideridir. Apple ve Meta’nın yeni kulaklıkları, VR içeriğine yeni bir yatırım dalgasını ateşleyecek ve Unity bundan en çok yararlanacak!