ALTIN nerden alınırsa kazandırır?

yazar:

kategori:

Altin malesef haftalardir tam olarak 11 haftadir 1257/1260$ üstünde haftalikta kapatamiyor.Ne zaman üstünde haftalikta yani herhangi bir Cuma günü kapanista üstünde kapatirsa aniden yukari ilk 1350 $ hedefine dogru gidecektir.

ALTIN

Son günlerde hafta ici alim gelsede üstünde kapanmiyor aslinda alimlarda daha cok Dolar´in deger kaybetmesine bagli yapilan islemlerdir.Bildiginiz gibi haftaya Carsamba FED faiz toplantisi var.

Eger Yellen uzun sure sürdürecegi düsük faiz politikasina devam derse büyük ihtimal haftaya direnci gecebilir.Önce abd faizler yüksetilecek beklentiisnde olan fonlar veya kurumsal yatirimcilar  uzun sürecek düsük faiz dönemine yani düsük Dolar dönemine göre degisikliklere gitmeleri gerekecektir.

Onun icin yeni alacaklar yukarida yazdigim seviyenin üstünde haftalikta kapanmasi ile almalidirlar yoksa son 11 haftada oldugu gibi sinir ederek paranizi baglamis olursunuz.Stop ise islemler sayfasinda oldugu gibi 1208$ veya daha uzun düsünenler önceki stop seviyemiz olan 1188 $ komalidir.